Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Saadet Partisi Rize Belediye Meclis üyeleri adayları düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Saadet Partisi Rize Belediye Meclis üyeleri aday tanıtım toplantısı yapıldı.

Bir düğün salonunda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Rize Belediye Başkan adayı Mehmet Bekaroğlu, 30 Mart'ta, arkadaşlarıyla Rize Belediyesini yönetmeye talip olduklarını söyledi.

Siyaset yaparken herkesin kendi düşüncelerini, projelerini ve ne yapacaklarını atlatması gerektiğini belirten Bekaroğlu, "Siyaset yaparken az çok polemikler olacak ama kimseye hakaret etmeyeceğiz. Kavgaya sebebiyet vermeyeceğiz" dedi.

Rize'nin sorunlarını bildiklerini ve iyi bir ekip oluşturduklarını ifade eden Bekaroğlu, şöyle devam etti:

"Yöneticiler seçimle ve sandıkla gelmeli ve sandıkla gitmeli. Yöneticiler sandıkta hesap verir. sandık demokrasilerin vazgeçilmezidir. Sandık olmadan demokrasi olmaz. Biz, Rize için neler yapılacaklarımızı anlatacağız. Rize'yi konuşacağız. İnsana hizmet etmek için biz bu hizmete soyunduk. Temel ilkelerimiz var. Rize için yapacağımız çok şeyler var. Neler yapacağımızdan daha çok nasıl yapacağımız daha önemli. Biz Rize'yi Rizelilerle birlikte yöneteğiz. Rize'de ciddi bir demokrasi örneği geliştireceğiz. Herşeyi Rize'ye sorarak yapacağız." - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Bekaroğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title