Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Kırklareli İl Başkanı Zengin: "Belediye başkan adaylarımız yarın belirlenecek"

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, belediye başkan adaylarının yarın belirleneceğini bildirdi.

Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Aday adaylığı sürecinin başlamasıyla yerel seçimlere hazırlandıklarını ifade eden Zengin, 21 belediyenin tamamında iddialı olduklarını belirtti.

Zengin, Parti Meclisi'nin Kırklareli Belediyesi başta olmak üzere Lüleburgaz, Büyükmandıra, Alpullu ve Demirköy belediye başkan aday adayları arasında en doğru adayın belirleneceğine inandığını ifade ederek, "Belediye başkan adaylarımız yarın belirlenecek. Bu seçimlerde il, ilçe ve beldelerimizde aday adayımız çoktu. Bunların arasından en doğru kişiye karar vermek oldukça zor oldu. Belediye başkan adaylarımızın geç açıklanmasının bizde pek handikap yaratacağını düşünmüyorum. Parti olarak üyelerimiz, halkımız ve partililerimizle sürekli iç içe çalışıyoruz. Herkes sürecin nasıl işlediğini ve geliştiğini biliyor" diye konuştu.

Recep Zengin, adaylarıyla 10 Şubat'ta tekrardan sahaya ineceklerini ve seçim çalışmalarına hız kazandıracaklarını sözlerine ekledi. - Kırklareli

Kaynak: AA / Yerel

Kırklareli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title