Haberler

"Adana, AK Belediyecilik Anlayışıyla Yönetilmeli"

Güncelleme:

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Adana, artık gerçek anlamda AK Belediyecilik anlayışıyla yönetilmeli." dedi.

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Adana, artık gerçek anlamda Ak Belediyecilik anlayışıyla yönetilmeli" dedi.

Hükümetin, şehirlerin gelişmesi, yerel kalkınmanın sağlanması için belediye hizmetlerine büyük önem verdiğini belirten Torun, "Türkiye'nin bir çok ilinde partimizin vizyonuyla, Ak Belediyecilik anlayışıyla yönetilen şehirler, modern kentleşmede Avrupa ve dünyada örnek teşkil edip, ödül alır hale gelirken, Adana gerçek anlamda hiçbir dönemde Ak Belediyecilik zihniyeti ile yönetilmediğinden, layık olduğu ve hak ettiği hizmetleri alamadı. Adana Büyükşehir Belediyesi, artık gerçek anlamda Ak Belediyecilik anlayışıyla yönetilmeli ve halkımız gerçek hizmetle, yatırımlarla, modern şehircilikle tanışmalı" dedi.

ARIKAN'DAN MODERN NAKLİYATÇILAR SİTESİ SÖZÜ

ADANA (İHA) - CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan, nakliyatçılar sitesini modern ve kullanışlı bir hale getireceklerini söyledi.

Seyhan'ın Sarıhamzalı Mahallesi'ndeki kamyoncuların ve TIR şoförlerinin park alanı olarak kullandığı Nakliyatçılar Sitesi'ni gezen Arıkan, "Nakliyatçılar sitesinin hali içler acısı bir durumda. Türkiye'nin hiçbir yerinde bu kadar kötü bir nakliyatçı sitesi yok. Bu site Adana'ya hiç yakışmıyor. İnşallah biz 30 Mart seçimlerini kazanırsak nakliyatçılar sitesini daha modern ve daha kullanışlı bir hale getireceğiz. Ne esnafımız ne de buraya gelen şoför arkadaşlarımız mağdur olacak" dedi.

ÇELİKCAN: "EMANETİNİZE EN İYİ ŞEKİLDE SAHİP ÇIKTIK"

ADANA (İHA) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, "Yüreğir ilçesi kurulduğundan bu yana en fazla hizmeti yapmak bize nasip oldu" dedi.

Geride kalan 5 yılda vatandaşların taleplerini dikkate alarak hizmet yaptıklarını belirten Başkan Çelikcan, "Biz Yüreğir halkının parasını Yüreğir'e en verimli olacak şekilde harcadık. Hamdolsun Yüreğir ilçesi kurulduğundan bu yana en fazla hizmeti yapmak bize nasip oldu. Bir taraftan da Yüreğir Belediyesi'ni borç batağından kurtarıp maliyeye borcu olmayan bir belediye olmasını sağladık. Diğer taraftan yaptığımız projelerle sizin emanetinize en iyi şekilde sahip çıktık. Sizin hakkınız olan hizmetlerin en iyi şekilde sizlere gelmesini sağladık" diye konuştu.

KARAARSLAN: "ÇUKUROVA TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAK"

ADANA (İHA) - AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Cüneyt Karaarslan, Çukurova'nın sorunlarına bir hekim titizliğiyle çözüm getirebilme konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Karaarslan, Adana Ticaret Odası'nı ziyaretinde, "Sosyo-ekonomik bakımdan gelişmişliğine karşın uzun yıllardır belediye hizmetlerinden yoksun bırakılan Çukurova'yı tüm ülkemize örnek, modern kentleşmenin öncüsü bir ilçe haline getireceğimize söz veriyorum" dedi.

KARALAR: "İMARIN YÜZDE 70'İNİ YENİDEN YAPACAĞIZ"

ADANA (İHA) - CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan ilçesinin yüzde 70'inin imar planını yeniden yapacaklarını söyledi.

Üyesi olduğu ADSİAD'ın geleneksel toplantısına katılan Karalar, Seyhan'daki seçimi yüzde 36'ının üzerinde tamamlayacaklarını iddia etti.

Türkiye'de imar konusunda en sıkıntılı kentin Adana ve en sıkıntılı ilçenin ise Seyhan olduğunu belirten Karalar, Yapılan imar düzenlemelerinin yüzde 95'i itirazlar sonucu mahkemelerden geri dönmüş. Seyhan ilçesinin yüzde 70'inin planlarını yeniden yapacağız" dedi.

ZENBİLCİ: "TARIM VE HAYVANCILIK BİRİMİ KURACAĞIZ"

ADANA (İHA) - Sarıçam Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, belediye hizmet alanına giren 36 köyün yeni mahalle statüsüne kavuşması nedeniyle bu bölgelere uygun hizmet verecek belediye birimi oluşturacaklarını söyledi.

Zenbilci, yeni belediye kanunu ile 1 Nisan'dan sonra hizmeti belediyeden alacak olan bu köylere tarım ve hayvancılık alanında hizmet vermek için ziraat mühendisi ve veteriner çalıştıracaklarını söyledi. Tarım ve hayvancılıkla iştigal eden yerleşim birimlerine uygun hizmet vermek için belediyede yeni birimler oluşturacaklarını belirten Zenbilci, "Bundan önce il özel idaresinden aldığınız hizmeti 1 Nisan'dan sonra biz vereceğiz" dedi.

ÇETİN: "KÜLTÜR SANAT ŞEHRİ OLACAĞIZ"

ADANA (İHA) - CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Çukurova'yı kültür sanat şehri yapacaklarını söyledi.

TÜMSİAD ve müzisyenleri ziyaret eden Çetin, halkın yerel seçimlere yaklaşımının genel seçimlerden bir hayli farklı olduğunu belirterek "Seçmenlerin yüzde 32'si 'Ben partiye bakarım' diyor, yüzde 28'i 'Parti de önemli aday da önemli' diyor. Yüzde 40'lık kesim ise 'Ben adayın kişiliğine, projelerine bakarım' diye hareket ediyor. Siz de adaya bakın" dedi.

Altyapının zaten görevleri olduğunu ifade eden Çetin, "Biz Çukurova'yı kültür sanat ve festivaller şehri yapmaya kararlıyız" diye konuştu.

BAYRAM: "HİZMET İÇİN GELİYORUM"

ADANA (İHA) - MHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Yücel Bayram, Yüreğir'i yaşanabilir bir ilçe haline getireceğini söyledi.

Yeşil Bağlar Mahallesi'nde esnafı ziyaret eden Bayram, "Ben hizmet için geliyorum. Sizleri bu yaşantıdan kurtaracak, Yüreğir'i yaşanabilir bir şehir haline getirmek, hizmete susamış Yüreğir'e hizmet etmek istiyorum. Bu yapacağım hizmetlerin alt yapısı olan projelerimiz hazır, göreve geldiğimde, ekibimle birlikte bu projeleri bir, bir uygulamaya koyacağız" dedi.

YAMAN: "SARIÇAM'I CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ"

ADANA (İHA) - CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan, takım ruhu anlayışı ile çalıştıklarını söyledi.

Yüreğir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Ünal ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Yakan, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini, köylerde ve ilçede vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve heyecanla karşılandıklarını belirtti. Yakan, "Seçimleri kazanacak ve Sarıçam'ı cazibe merkezi haline getireceğiz. İlçeyi ayağa kaldıracak projelerimiz hazır" dedi.

GÜZEL: "LAF DEĞİL HİZMET ÜRETECEĞİZ"

ADANA (İHA) - BBP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Güzel, iş başına geldiklerinde laf değil hizmet üreteceklerini ifade etti.

Esnafı ziyaret eden Güzel, "Uzun yıllardır Yüreğir de yaşayan ve hala Yüreğir'de esnaf olmam nedeniyle sorunların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Ben aranızda olan bir belediye başkanı olacağım, başkanı görmek için belediyeye siz gelmeyeceksiniz, ben mahallenize geleceğim, laf değil hizmet üreteceğiz. Bu hizmet yarışında, sizlere en iyi hizmeti vereceğimize inandığım için bu yola çıktım. Sizlerin desteğiyle bu zorlu yolda başarıya ulaşacağıma inanıyorum, Yüreğir'i cazibe merkezi yapacağım" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Torun Çukurova Ak Parti Yüreğir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title