Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'u örnek ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

AK Parti Ulus Belediye Başkan adayı Hasan Hüseyin Uzun, "Ulus'u örnek ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi.

Uzun, partisinin ilçe yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada,  yıllar kamuda edindiği tecrübe ve birikimlerini Ulus'a hizmet olarak aktarma amacında olduğunu söyledi.

İlçenin yerel yönetim anlamında uzun yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığını, alt ve üst yapı sorunlarının çözüm beklediğini aktaran Uzun, şöyle konuştu:

"Ulus'umuz için halkımızın da düşünce ve görüşlerini alarak ihtiyaçlara uygun sosyal projeler ile engelli vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik projeler üreteceğiz. Belediye olarak sağlık, eğitim, öğretim, spor ve el sanatları alanlarında halkın yaşamını kolaylaştıracak her türlü desteği belediye imkanları vermeye gayret edeceğiz. Bunun için gerektiğinde merkezi yönetimden de destek alacağız. İlçede hoşgörüyü, sevgiyi, saygıyı ve muhabbeti hakim kılarak, hiçbir ayrım gözetmeksizin 'Halka Hizmet, Hakka Hizmettir' inancıyla, hizmet üreteceğiz. Ulus'u örnek ve yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz." - Bartın

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Hüseyin Uzun Ak Parti Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title