Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Erkilet Camikebir Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, projelerini anlattı.

Çelik, daha sonra Hastane ve Salih Avgun Paşa Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Mustafa Çelik, ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, katılımcı ve yatırımcı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini belirterek, şöyle devam etti:

"Bu yıl Kocasinan Belediyesi'nin bütçesi 143 milyon lira. Üreteceğimiz projelerle bütçeye 100 milyon liralık daha bir kaynak oluşturmayı planlıyoruz. Bütçeyi artırdığımız zaman yatırımları iki katına çıkaracağız. Ana prensibimiz şu; projelerimizin ayağı yere basacak, sizlere çok fayda sağlayacak, projemiz finansmanını kendi içinden karşılayacak ve ulusal çapta ses getirecek niteliklere sahip olacak. 3 bölgede kentsel dönüşüm yapmayı planlıyoruz. Dönüşümü, vatandaşın, müteahhidin ve kamunun menfaatlerini gözeterek yapacağız. Erkilette de kentsel dönüşüm uygulayacağımız alanlar var. Yeni dönemde uygulayacağımız imar planlarında yüksek katlı değil, yatay gelişen, yeşil alanı bol ve sosyal donatıları çok planlamalar yer alacak."

Cadde üzerindeki tüm esnafları tek tek gezerek destek isteyen Çelik, yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını, esnafın hayatını kolaylaştıracak kazancını artıracak nitelikte projeler hazırlayacaklarını ifade etti. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Kocasinan Belediyesi Mustafa Çelik Ak Parti Erkilet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title