Haberler

CHP Marmaris Adayı Acar, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Güncelleme:

CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar, Hisarönü köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Marmaris Belediye Başkanı ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Hisarönü köyünü ziyaret ederek buradaki vatandaşların sorunlarını dinledi.

Acar, CHP İl Genel Meclis Üyesi Dursun Kaplan, Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Halil Gökovalı ve Marmaris Belediye Meclis Üyesi Arzu Girginç ile Hisarönü köyünü ziyaret etti. Ziyarette köylülerle bir araya gelen Acar, sorunları dinleyerek projelerini anlattı.

Marmaris ve çevresinde 5 bine yakın yasal olmayan yapı bulunduğuna değinen Acar, bu kaçak yapıları kimsenin yıkma gibi bir düşüncesinin olmadığını savundu.

İktidarın bu sorunu yasal düzenlemelerle çözmesi gerektiğini ifade eden Acar, şöyle konuştu:

"Marmaris Belediyeler Birliği ve Marmaris Belediyesine bağlı birim müdürlerim köylerde tespit ettikleri acil olan eksikleri tamamlamak için çalışıyor. Bizler hizmetteyiz ve bugünden sonra Marmaris Belediyesi sınırlarına alınan köylerimiz için görevdeyiz. Buraya süslü sözlerle oy toplamaya değil, sizlerin sorunlarına derman olmak için geldik. Muhtar ve azalarımızla her köyün acil olan sorunlarını liste yaptık ve çalışmalar devam ediyor. Hisarönü'nün de acil olan problemlerini çözmek istiyoruz."

Acar ve beraberindekiler daha sonra köyü gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title