Haberler

"Gaziantep'i Dünya Kültür Başkenti Yapmak İçin Çalışacağız"

Güncelleme:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin, Gaziantep'i 2018'de Dünya Kültür Başkenti yapmak için çalışma başlatacaklarını bildirdi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Gaziantep'i 2018'de Dünya Kültür Başkenti yapmak için çalışma başlatacaklarını bildirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Nizip ilçesini ziyaret eden Şahin, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan'la seçim sonrası yapılması planlanan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu.

Şahin, yaptığı açıklamada, 2018'de Gaziantep'i Dünya Kültür Başkenti yapmak için çalışma başlatacaklarını belirterek, "Başlatılacak çalışmanın yolu Nizip sınırlarında bulunan Birecik Barajı çevresinden geçiyor" dedi.

Gaziantep ve ilçeleri için her şeyin en güzelini planladıklarını ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Belirtilen alanda kentsel tasarım yapıp bir cazibe merkezi oluştu Zeugma'ya gidecek şekilde hem suyu, hem yeşili kullanıp bir Disneyland'a, bir su sporları merkezine dönüştürmeyi hedefliyoruz. Böylelikle buradaki var olan kültürü, tarihi, suyu ve turizmi birleştirirsek muhteşem bir cazibe merkezi oluşur. Bu şekliyle hem rekabet etme hem de çekim gücünü artırırız. Burası bizim gizli hazinemiz. Artık bütün dünya bu gizli hazineyi görecek ve buradan istifade edecek."

Şahin'e AK Parti Gaziantep milletvekilleri Mehmet Sarı ve Derya Bakbak ile Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mesut Köse ve yetkililer de eşlik etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Fatma Şahin Gaziantep Ak Parti Nizip Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title