Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Belediye Başkan Adayı Işık, partililerle bir araya geldi.

MHP Belediye Başkan Adayı Alim Işık, partililerle bir araya geldi.

Işık, bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikt yaptığı konuşmada, öncelikle seçimin kazanılacağına inanılmasının gerektiğini belirterek, MHP'nin seçimi kazanmak içini çalışacağını kaydetti.

"Tüccar belediyecilik" anlayışını, "hizmetkar belediyecilik" anlayışına çevireceklerini vurgulayan Işık, şöyle konuştu:

"Her şeyden önce adaletli olacağız. Bugüne kadar yapılmış ayrımcılığı kökten kazıyacağız. Kim, hangi işin ehliyse onları o makamlarda, o mevkilerde istihdam etmeye gayret edeceğiz. Her insanımızdan faydalanmaya çalışacağız. Liyakata özen göstereceğiz. İnsan merkezli davranacağız. Herkesi yaradanın en yüce varlığı olarak göreceğiz. Kişi başına düşen milli geliri en düşük iliz. Başka bir deyişli fakir bir iliz. Kütahya'daki kişi başına düşen milli gelir oranı resmi verilerine göre 8 bin 500 dolar civarındadır."

Her yıl en az 3 bin kişilik istihdam

Seyitömer Linyit İşletmeleri (SLİ) biriken küllerden çimento fabrikası kurulması projesine de değinen Işık, şunları söyledi:

"İlimizde özelleştirme sonucunda bu kaynakların sahipleri olmuş yatırıcımlarımıza açık çağrılarımız olacak. Kütahya Belediyesi olarak ne yardım gerekiyorsa her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirteceğiz. Kütahya'ya ek istihdam yaratmanın değişik yollarından biri de sanayi tesislerinin ilimizde çoğalması hepimizin arzusudur. Bu atıl bekleyen küllerin ekonomiye kazandırılması konusunda ciddi bir çalışmamız olacaktır. Bu tür yerlerde her yıl en az 3 bin kişiyi istihdam etmeyi hedefliyoruz. Katkılarıyla, destekleriyle, dualarıyla bizlerle olan tüm Kütahyalı hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum."

Toplantıya, MHP Kütahya İl Başkanı Erol Alpertürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Metin Belek, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyesi aday adayları ve partililer katıldı. - Kütahya

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title