Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı Tanrıverdi: "(Keçiören'de dün iki parti mensupları arasında çıkan kavga) MHP olarak bu tür olayların içinde hiçbir zaman yer almayacağız"

MHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı Mehmet Ali Tanrıverdi, Keçiören'de dün iki parti mensupları arasında çıkan kavgaya ilişkin, MHP olarak bu tür olayların içinde hiçbir zaman yer almayacaklarını söyledi.

Tanrıverdi, basın mensuplarıyla bir araya geldiği yemekli toplantıda, Keçiören'in mevcut durum itibarıyla Türkiye'nin en büyük ilçesi olduğunu belirtti.

Aralık ayında, seçim irtibat bürosuna düzenlenen saldırıya değinen Tanrıverdi, konuyu emniyete bildirdiklerini ve zanlıların en kısa sürede bulunmasını istediklerini dile getirdi.

Tanrıverdi, Keçiören'de dün de iki partinin mensupları arasında kavga çıktığını anımsatarak, MHP olarak bu tür olayların içinde hiçbir zaman yer almayacaklarını vurguladı.

MHP olarak bu tür provokasyonlara asla gelmeyeceklerine dikkati çeken Tanrıverdi, tüm partilileri sağduyulu olmaya davet etti.

- Turgut Altınok'un adaylığı

Daha önce MHP'den Keçiören belediye başkanı seçilen Turgut Altınok'un BBP'den aday olmasının hatırlatılması üzerine Tanrıverdi, şunları kaydetti:

"Karşımızdaki kim olursa olsun, özellikle de BBP'nin adayı arkadaşımızın MHP'den hiçbir şey koparacağına inanmıyorum. Keçiören'de MHP'nin zaten bir tabanı var. Taban içerisinde kaymalar oluyordu ama bunlar çözüldü. Kendiliğinden tekrar dönüşler başladı. Şu anda Keçiören'de iki parti var. Biri MHP diğeri AKP. Seçim yarışı bu iki parti arasında yaşanacak. Zaferi de Allah'ın izniyle biz göğüsleyeceğiz." - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Tanrıverdi Turgut Altınok Keçiören Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title