Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya ve MHP Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimini kabul etti.

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya ve MHP Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe Başkanlığı yönetimini kabul etti.

Vali Balkanlıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin güzel bir demokrasi örneği olacağına inandığını ifade etti.

Balkanlıoğlu, seçilecek insanlar için seçimle gelmenin ayrıcalığı olduğu gibi, vatandaş için de sandık büyük bir nimet olduğunu belirtti.

Seçimin, Türkiye'deki en güzel bir demokrasi örneği olduğunu aktaran Balkanlıoğlu, "Ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir. Bizlerde demokrasinin gereği olan seçimlerde, Afyonkarahisar Valiliği olarak gerekli tedbirleri alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise seçimlerin, daha önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inandığını ifade etti.

Ziyarette, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, MHP Kadın Kolları Başkanı Gönül Ar Güngör ve MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çiftçi de yer aldı. - Afyon

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title