Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aslan: ''Kimseyi ayrıştırmadan bütün Hatay'ı temsil edecek bir büyükşehir belediye kadrosu kurmak ve bu kadroyla devam etmektir''

MHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, kuracakları esas başarının kimseyi ayrıştırmadan bütün Hatay'ı temsil edecek bir büyükşehir belediye kadrosu kurmak ve bu kadroyla devam etmek olduğunu belirtti.

Aslan, Antakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (AGC) Ahmet Abdullahoğlu ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (HGC) Ahmet Yetişen'i ziyaret etti.

Siyasi hayatını her zaman parti logosundan ziyade insanların üzerine kurduğunu kaydeden Aslan, yerel yönetimlerde ihtisas sahibi ve iddialı olduğunu vurguladı.

Başkanlığın sevda ile aşk işi olduğunu ifade eden Aslan, şöyle devam etti:

"Belediyecilik akıl ve hesap işidir. Böyle sallama sanatı vadetme sanatı değildir. Hatay'daki sıkıntıların giderebilmenin bir uzmanı olarak kendimi görüyorum. 35 senelik belediyeciliğim var. Belediyeciliğe Konya'da başladım. Konya, Türkiye'de belediyecilikte ilk model ve ekoldur. Daha sonra Kayseri gelir. Türkiye'de belediyecilikte iki ilin gerçekten rehber olduğuna inanıyorum. Bizim belediyecilik anlayışımızda önce insanı seveceksiniz. Eğer insanları sevmezseniz başka bir meslek seçeceksiniz. Sizin oy verme durumuna göre adam seçme hakkınız yok. Şimdi yarın nasip olur kazanırsak ben Hassa'ya ayrı Samandağ'a ayrı işlem yaparsam belediyecilik yapmıyorumdur o zaman. Kuracağımız esas başarı kimseyi ayrıştırmadan bütün Hatay'ı temsil edecek bir büyükşehir belediye kadrosu kurmak ve bu kadroyla devam etmektir."

Belediye başkanı seçilmesi durumunda gece gündüz demeden çalışacağını belirten Aslan, her kesimden oy beklediğini kimseyi bölmeden, mezhep ve dinini öne çıkarmadan Hatay'da yaşayanlarla omuz omuza çalışacaklarını sözlerine ekledi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Mete Aslan Antakya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (1)

Ahmet Önderdadili@gmail.com:

o nedenle mi İskenderun'da 'ya sev ya terket' diyerek ayrıştırdın?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title