Haberler

Yerel seçimlere doğru -

MHP, 30 Mart yerel seçimleri öncesi il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

MHP, 30 Mart yerel seçimleri öncesi il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, MHP Bayburt İl Başkanı Suat Doğan, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, eski MHP Bayburt Milletvekili Şaban Kardeş, Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı ile partililer katıldı.

MHP Kastamonu Milletvekili Çınar, burada yaptığı konuşmada, dün Arap baharı diye çıkılan o yolda bugün komşu Müslüman devletin kalmadığı bir Türkiye Cumhuriyeti devleti ile karşı karşıya olunduğunu iddia ederek, şunları söyledi:

"Kuzey Irak'ta Türk askerinin başına çuval geçirilirken, bir milyona yakın Müslüman Türk kardeşimiz katledilirken göz yaşı dökmeyenler, Mısır'dakiler için nasıl bir ağlamanın içerisinde kendilerini hissetmektedirler. Dün sınırlarımızı kaldırdığımız, komşu ülke dediğimiz, nikah törenlerine davet ettiğimiz, parlamentolarımızı müştereken yaptığımız, kardeşimiz dediğimiz Esad'la bugün sebebinin ne olduğu meçhul olan hangi sebepten dolayı kalleş Esad noktasına geldik? Suriye'deki akan Müslüman kanından hep birlikte rahatsızlık duymaktayız ama ne yazık ki oradaki ölen Müslüman, öldüren Müslüman, ölenin eline silahı veren Hıristiyan, öldürenin eline silahı veren Müslüman."

MHP İl Başkanı Suat Doğan ise yerel yönetimlerin insan yaşamını etkileyen en önemli birimler olduğunu belirterek, "Bu durumdan dolayı yaşamımızı ve yaşam kalitemizi etkileyen bu seçimlerde sadece insan olduğu için insana değer veren, yaşam standartlarını yükselten, geçmişte yaptığı gibi bugün de hizmet odaklı çalışmaya kendisini adamış kişi ve ekipleri seçtik" dedi.

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın de kibirli olmadıklarını ve asla olmayacaklarını ifade ederek, "Yediden yetmişe herkesle görüşecek, ilimiz için üretilen her fikri dinleyerek merkezimize alacağız. Yine bu düstur gereği hayal kurmayı önemsiyoruz. Çok uçuk hayal kurulsa bile bizim için kayda değerdir ve önemlidir. Bizim kimse ile kavgamız, çekişmemiz yok. Ortak ideali Bayburt olan herkesle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Suat Doğan Emin Çınar Kastamonu Bayburt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title