Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karacan: "Eskişehir'in aydınlık yolu birlikten geçer"

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları'yla (STK) bir araya gelerek, "Eskişehir'in aydınlık yolu birlikten geçer" ifadelerini kullandı.

Karacan, Eskişehir Karadenizliler Derneği, Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği ile Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği yönetici ve üyeleriyle bir araya geldiği programda, birlik mesajı verdi. Karacan, Nallıhan, Alpu ve Osmaniyeli vatandaşlarla da bir araya gelerek vizyonunu paylaştı.

Karacan, Eskişehir Karadenizliler Derneği'nde Başkan Ali Akyüz ve dernek üyeleriyle bir araya geldiği programda, Eskişehir mozaiğine katkı sağlayan tüm STK'ların daha verimli ve iş birliği içinde çalışabilmeleri için planladığı projeleri anlattı.

Akyüz ise güvenin önemine değinerek, Karacan'a tüm yürekleriyle güvendiklerini ifade etti.

Daha sonra Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Karacan, Başkan Muhammet Atik ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Karacan'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Atik, desteklerini ifade etti.

Ardından Eskişehir Kırım Türkleri Kültür Yardımlaşma ve Spor Kulübü Derneği'nde Başkan Mesut Ör ve dernek yöneticilerinin konuğu olan Karacan, Eskişehir'in birliğe ihtiyaç duyduğuna vurgu yaparak, bugün olduğu gibi göreve geldiğinde de STK'lar başta olmak üzere tüm şehri kucaklayan bir yerel yönetim anlayışını benimseyeceğini aktardı.

Karacan'ın vizyonunu ilk ağızdan öğrenmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Ör, dernek adına başarı dileklerini iletti.

Sivrihisar ve Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yusuf Özey ve dernek üyelerini ziyaret eden Karacan, Eskişehir'in geleceğine ilçelerinin de iz bırakmasının önemine değindi.

Karacan, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerin gelişimine katkı sağlamasının bir zorunluluk olduğunu anlattı.

Başkan Özey de Karacan'ın katılımcı anlayışının sonuna kadar arkasında olduklarının altını çizdi.

Nallıhan, Alpu ve Osmaniyeli vatandaşlarla da bir araya gelen Karacan, vatandaşlarla sohbet etti ve beklentilerini dinledi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Harun Karacan Eskişehir Ak Parti Kırım Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title