Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Denizli il teşkilatı, 2014 yerel seçimleri için ilçe belediye başkanlığı aday adayları arasında eğilim yoklaması yaptı

CHP Denizli il yönetimi, 9 ilçenin belediye başkan adayını belirlemek için eğilim yoklaması gerçekleştirdi.

Parti üyeleri, Merkezefendi, Pamukkale, Honaz, Baklan, Bekilli, Çal, Çardak, Sarayköy ve Serinhisar ilçelerinin belediye başkan adaylarını belirlemek için Gazi İlkokulu'nda sandığa gitti.

Genel merkezden görevlendirilen parti meclisi üyesi ve milletvekillerinin gözetiminde sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi akşam saatlerinde sona erdi.

Sandıktan çıkan sonuçlara göre Baklan ilçesinden Ali Beşparmakkaya 33, Bekilli ilçesinden Mustafa Başkafa 58, Çal ilçesinden Ahmet Hakan 195, Çardak ilçesinden Ali Altıner 64, Honaz ilçesinden Mevlüt Kurban 174, Merkezefendi ilçesinden Arif Balkanay bin 20, Pamukkale ilçesinden İbrahim Vural 729, Sarayköy ilçesinden Rifat Kapancıoğlu 417 ve Serinhisar ilçesinden Hüseyin Gemi 181 oy alarak birinci çıktı.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, il binasında düzenlediği basın toplantısında, sandıktan çıkan sonuçları kesinleşmesinden sonra genel merkeze bildireceklerini söyledi.

Yapılan eğilim yoklamasını demokrasi şenliği olarak nitelendiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu.

"Sandıktan ne sonuç çıkarsa çıksın adaylarımızın sürekli olarak yanındayız. Yarış hala devam ediyor. Her ne şeklinde olursa olsun CHP'yi bir adım öne çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Yüksek oy alan adaylarımızı tebrik ederim." - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Pamukkale Denizli Baklan Honaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title