Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

Edirne Belediye Başkan aday adayı Gencan: ''Edirne seçmeni kararını vermiş bizi bekliyor, CHP'yi bekliyor''

Edirne Belediye Başkan aday adayı Nejat Gencan, "Edirne seçmeni kararını vermiş bizi bekliyor, CHP'yi bekliyor" dedi.

Gencan, Edirne'deki bir kafede düzenlediği basın toplantısında, aday adaylığını açıkladığı günden bu yana sık sık vatandaşlarla biraraya geldiğini söyledi.

Edirneli seçmenin değişim istediğini savunan Gencan, şunları kaydetti:

"Edirne seçmeni kararını vermiş bizi bekliyor, CHP'yi bekliyor. Edirne seçmeni değişim istiyor. 'Siz adayınızı belirleyin, gerisini merak etmeyin' diyor. Bu kentteki insanlar artık değişim istiyor. Edirne'ye hizmet, heyecan ile yapacak bir belediye başkanı istiyor.

Halkla beraber, halkın içinde olacak bir yönetici istiyor. Sosyal demokrat, paylaşımcı, şeffaf, hesap verebilir, kapısı halka açık bir belediye yönetimi istiyor. Bu kentteki sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları da bu kenti daha çağdaş ve yaşanılabilir hale getirmek için sorunları hep birlikte el ele çözebileceği, kendi ve kentiyle barışık bir yönetim istiyor."

Gencan, seçmen ziyaretlerindeki değerlendirmeleriyle kentin ulaşım, çöp, alt yapı, yeşil alanların kullanımı ve mimari dokunun korunmaması gibi sorunlarını tespit ettiklerini, bu sorunların çözümlerini seçmene anlattıklarını kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Nejat Gencan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title