Haberler

Yerel Seçimler Doğru

MHP Yerköy İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında ilk toplantısını yaptı.

MHP Yerköy İlçe Başkanlığı, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri kapsamında ilk toplantısını yaptı.

MHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde, kazananın Yerköy olacağını söyledi.

Adaylığının açıklanması ile birlikte gerek partililerle gerekse ilçe vatandaşları ile birlikte olmaya gayret gösterdiğini söyleyen Yılmaz, "Ziyaretlerimiz esnasında vatandaşlarımızı gönülden dinledik ve bizlerle paylaşmış olduğunuz düşüncelerinizi dikkate alarak kendimizi hazırladık ve bugün yaklaşık 3 aylık bir dönem içerisinde, neler hazırladığımızı sizlerle paylaşmak istedik" dedi.

Seçime "Değişime Hazır Olun" sloganı ile başladıklarını ifade eden Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, gerçek anlamda ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler getirecek, projeler oluşturulduğunu söyledi.

Proje ekibi ile hazırlanan projeleri ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarının belirten Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

"Cenab-ı Hak nasip ederse yapılacak olan seçimlerden, kazananın Yerköy Olacağına inanıyorum, toplumları ayakta tutan, toplum olarak yaşama duygusunu pekiştiren ve en önemlisi Millet olabilmeyi sağlayan en önemli unsur sevgi ve sadakatle birbirine bağlı olmaktır. Bu duyguları en iyi şekilde toplum yapısında uygulayan toplum ise Türk Milletidir. Örf ve ananelerimizden gelen ve toplum yapımızın mihenk taşı olan bu anlayışı inşallah, 31 Mart sabahı Yerköy Belediyesinde hayata geçirecek, Yerköy'ün geleceğini aydınlatacak, Yerköy'ü daha çağdaş, daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirecek olan projelerimizi bu memleketin gerçek sahipleri olan siz değerli hemşerilerimizle birlikte inşa edeceğiz." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ferhat Yılmaz Yerköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title