Haberler

Demre Belediye Başkanı Topçu Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Demre Belediye Başkanı seçilen Süleyman Topçu ve AK Partili belediye meclis üyeleri, mazbatalarını aldı.

Demre Belediye Başkanlığı'na seçilen Süleyman Topçu ve belediye meclis üyeleri, mazbatalarını aldı.

Demre Belediye Başkanlığına üçüncü kez seçilen AK Partili Süleyman Topçu ve belediye meclis üyelerine mazbataları, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Emrah Tiryaki tarafından verildi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Emrah Tiryaki, ilçede sorunsuz bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, bu konuda hassas davranan siyasi parti temsilcilerine teşekkür etti.

Seçim günü sandık başında görev alan tüm görevlilerin işlerini büyük bir özveriyle yaptıklarını vurgulayan Tiryaki, şöyle konuştu:

"Demokratik bir ortamda seçimleri sonuçlandırdık. Seçimler süresince herhangi bir olumsuzluğa mahal vermeyen siyasi parti temsilcilerine ve seçimlerde görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ediyor, kazanan adaylarımıza görevlerinde başarılar diliyorum."

Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu da kendisinin üçüncü kez belediye başkanlığına seçildiğini söyledi. Kendisini bu göreve layık gören Demre halkına teşekkür eden Topçu, ilçenin gelişmesi ve halkın istekleri doğrultusunda hizmet etmeye gayret göstereceklerini bildirdi.

Öte yandan Demre'de belediye meclis üyeliklerine seçilen muhalefet partisi meclis üyelerinin mazbatalarını daha sonra alacakları öğrenildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Demre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title