Haberler

Yerel Seçimin Ardından

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın seçimi kazanmasının ardından, Mavikent Mahallesi'nde kutlama programı düzenlendi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın dördüncü dönem seçilmesinin ardından Mavikent Mahallesi'nde kutlama gerçekleştirildi.

Çetinkaya için kutlama öncesi Mavikent Mahallesi girişinde konvoy düzenlendi. Çetinkaya ve belediye meclis üyeleri, daha sonra Mavikent Düğün Salonu önünde vatandaşların kutlamalarını kabul etti.

Kurulan platformdan vatandaşlara seslenen Çetinkaya, 15 yıldır siyaset yaptığını, ancak bugüne kadar hiç konvoyla karşılanmadığını söyledi. Karşılamadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetinkaya, "Ancak ben şımarıklıktan hoşlanmayan bir yapıya sahibim. Günlerce seçim kazanmamızı kutlayacak değiliz. Çünkü hizmet bekleyen birçok sorun var. Halkımız bizi sorunları çözer diye güvendi ve oy verdi. Onların güvenini boşa çıkarmamak gerekir" dedi.

Konuşmanın ardından havai fişek gösterisi sunuldu, Kumluca Mehter Takımı konser verdi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Mavikent Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title