Haberler

Yerel Seçime Doğru

Gaziantep'teki değişik parti adaylarının seçim çalışmaları sürüyor.

Şahinbey Belediye Başkan adayı Mehmet Tahmazoğlu, Yeşilkent Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret etti.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilkent Mahallesi'ne giden Tahmazoğlu vatandaşlarla sohbet etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesinin mahalle olan köylerle birlikte 187 mahallesi olduğunu anımsattı. Tüm mahalleleri tek tek dolaştıklarını belirten Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm, en fazla park, en fazla konut ve işyeri, en büyük park yapan ve bütçesinin yüzde 80'ini yatırıma ayıran bir belediye olduğunu vurgulayan Tahmazoğlu şunları kaydetti:

"Başbakanımız diyor ya 'çıraklık kalfalık ve ustalık dönemi', biz ilk dönemimizde bile Türkiye'de yapılamayan birçok çalışmayı yaptık. 392 tane park yaptık, 5 yılda 5 bin konut yaptık. İnşallah 20 bin konut daha yaparak kira öder gibi herkesin ev sahibi olmasını sağlayacağız. Yeşilkent konutlarımızda okul eksiği vardı, ilkokul yapıldı. Şimdi lise yapılıyor. Burada cami yoktu, caminin inşasına başladık hızlı bir şekilde tamamlıyoruz. Burada ne kadar park yapılması gerekiyorsa yapacağız. En kısa zamanda sosyal tesis yaparak hizmetinize sunacağız. Gençlerimiz için halı saha yaparak ücretsiz hizmetlerine sunacağız. Amacımız tüm halkımızın her türlü hizmetten faydalanmasını sağlamaktır."

Tahmazoğlu'na AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt da eşlik etti.

CHP Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekici İşitme Engellileri Derneği'ni ziyaret etti

Ekici yaptığı yazılı açıklamada, ziyarette bulundukları dernekte, üyeler ile bir süre sohbet ettiği ifade edildi. . Açıklamada, engelli vatandaşların bir gün değil 365 gün yanında olacaklarını vurgulayan Ekici,  engelli vatandaşlarla ilgili olarak projeleri arasında belediye bünyesinde bir engelliler daire başkanlığı kurmak olduğunu kaydetti.

Kuracakları birimin başına engelli derneklerinin belirleyeceği bir kişinin getirileceğini belirten Ekici,şunları kaydetti:

"Çünkü sizin sorunlarınızı sizlerin içinden gelen birisi bilir. Bu birim sizlerin tüm sorunları çözecek, çözemediğini anında bana ulaştıracaktır. Biz sizlerin hayatını kolaylaştırmak istiyoruz. Engelsiz bir yaşam istiyoruz. Bunun için engelli merkezleri ve lokalleri açacağız. Muhtaç olan engelli vatandaşlarımızı uygun araçlarla bulundukları mekanlardan alarak hastane, okul ve rehabilitasyon merkezleri gibi yerlere ücretsiz taşıyacağız.Toplu taşıma araçlarından engellilerimiz ücretsiz yararlanacaktır."

Engelli vatandaşlar için engelli parkları da oluşturacaklarını ifade eden Ekici, down sendromlu ve benzeri engelliler için çeşitli işyerleri açarak, onların ticari ve sosyal hayatın içinde olmalarının sağlanacağını da sözlerine ekledi.

Ekici'ye CHP İl Başkanı Mehmet Gökdağ da eşlik etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yeşilkent Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title