Haberler

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başan adayı Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çilesiz Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, büyükşehirle birlikte Malatya'nın imkanlarının daha da artacağını belirtti.

AK Parti'nin çok güzel değişim ve dönüşümler gerçekleştirdiğine dikkat çeken Şahin, "Normalleşme, demokratikleşme ve sivilleşme noktasında ciddi adımlar attık" ifadesini kullandı.

Çakır da 5 yıllık süreçte Malatya'nın her noktasında yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirterek, bir çok şeyi değiştirdiklerini kaydetti.

Çakır, "Malatya değişti, modernleşti, kalkındı ama hedefimiz büyükşehirle birlikte daha büyük projeleri ortaya koymak. Malatya'da yeni bulvarlar açmak istiyoruz. Bu dönemdeki projelerimizle Malatyamızı gelişmiş altyapılarla donatırken, şehrimizi daha modern bir yapıya kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.

"Mevzu AK Parti olunca, mevzu milletin iradesi olunca hepsi de bir araya geliyor"

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci de istikameti aynı olmayanların söz konusu AK Parti olunca bir araya geldiğini belirterek, "CHP'si, BDP'si, MHP'si bir araya geliyor. Olmadı paralelciler bir araya geliyor. Bunlar aynı istikamete bakmazlar ama mevzu AK Parti olunca, mevzu milletin iradesi olunca hepsi de bir araya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında bir araya geliyorlar. Milletin karşısında bir araya geliyorlar. Bunlar bu meydanlara gelsinler. Sizleri görsünler. Ondan sonra da hizaya girsinler" ifadelerini kullandı.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat da önemli hizmetleri gerçekleştirmek üzere yola çıktıklarını kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title