Haberler

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, beraberinde AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan ile esnafı ziyaret etti.

Şahin, Türkiye'nin son 11 yıl içinde sosyal ve ekonomik anlamda çok büyük mesafeler kat ettiğini belirterek, "AK Parti slogan partisi değil, hizmet partisidir. Bazıları sloganlar attılar. Milleti yıllar yılı oyaladılar ama AK Parti, ter dökerek, çalışarak bu millete hizmetleri birer birer ulaştırdı. Türkiye 11 yıl öncesinde bütçesinin yüzde 50'sini faize ayırıyordu. Toplanan vergilerin yüzde 86'sı da faize aktarılıyordu. Bugün, sağlanan bu güven ortamında faizler düştü. Bugün, milli gelirimiz içinde faize ayrılan oran yüzde 15,5'lerden, yüzde 3,5'lere düştü. Eskiden faize giden bu paralar şimdi yollara, üniversitelere, hastanelere, işçilere gidiyor" ifadesini kullandı.

Çakır da esnaf ziyaretlerini çok önemsediklerine dikkat çekerek, "Bu çalışmaların temelinde halka ulaşmak var. Bu fırsatı bulduk. Bu anlamda 8 aydır saha çalışması yapıyoruz" açıklamasında bulundu.

Selahattin Gürkan da esnaf ve vatandaşların teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Battalgazi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title