Haberler

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Aydın Milletvekili Erdem, Aydın'da sağ partilere oy veren seçmenleri AK Parti çatısı altında buluşmaya davet ettiklerini belirtti.

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın'da sağ partilere oy veren seçmenleri AK Parti çatısı altında buluşmaya davet ettiklerini belirtti.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz ile birlikte Evciler Köyü'nü ziyaret eden Erdem, burada yaptığı konuşmada 2009 yerel seçimlerde Aydın'da AK Parti'nin 25 bin, MHP'nin 25 bin Demokrat Parti'nin 19 bin civarında oy aldığını, sağ partilerin toplam oyunun 70 bin civarında olduğunu, buna rağmen CHP'nin 25 bin 550 oy alarak aradan sıyrıldığını iddia etti.

Çıkan anket sonuçlarına göre Aydın'da AK Parti ve CHP'nin çekiştiğini, MHP'nin hiç bir şansının olmadığını ileri süren Erdem, başta MHP'liler olmak üzere tüm sağ seçmene oylarını AK Parti'ye yönlendirme çağrısında bulunduklarını anlattı.

Erdem, "Rahmetli Adnan Menderes'in memleketi olan Aydın'daki sağ seçmene sesleniyorum. Kardeşlerim, Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Demokrat Parti, Anavatan Partisi, Adalet Partisi'nin geçmişten beri kalesi olmuş olan Aydın'da gelin AK Parti çatısı altında birleşelim. Mustafa Savaş gerçekten Çine'nin yetiştirdiği mümtaz bir kişi. Doğru, dürüst ahlaklı, bilgili, güvenilir. Hizmet ve vatan aşkı için gelin Mustafa kardeşimizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı yapalım" diye konuştu.

Gezi Parkı olayları ve 17 Aralık operasyonlarının Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunlar olduğunu söyleyen Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bakın bu olayları atlattık. AK Parti gibi güçlü bir hükümete bir sağdan bir soldan vurdular. Hafif sallandık ama yıkamadılar ve yıkamayacaklar. Bakın hafif bir sarsılmamız bile faizleri nerelere kadar yükseltti. Peki bu faizlerin yükselmesi demek ne demek, kime zarar veriyor. Yine sana bana zarar veriyor, halkımıza zarar veriyor. İşte alın size geçmişten bir örnek 2001 krizi. Ne yani Türkiye yine IMF'nin emri altında onlar ne derlerse yapan bir ülkemi olsun." - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Erdem Aydın Ak Parti Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title