Haberler

Yerel Seçime Doğru

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Dilek beldesinde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'nin kaderini yakından ilgilendirdiğini ve referandum niteliği taşıdığını belirterek, "Ya istikrarı oylayacağız ya da istikrara karşı, millete rağmen, milletin karşısında durmaya çalışan, milletin menfaatlerini ayak altına alan, inancını, yaşantısını ve düşüncesini yok sayan anlayışların devam etmesini isteyeceğiz. Onun için bu seçim büyük önem taşıyor. Belediye başkanlarımızı seçmekten ziyade, önümüzdeki yüzyılın yeni baştan şekillenmesine vesile olacak adımlara imza atmış olacağız" ifadesini kullandı.

Çakır da Dilek'in içme suyu ve kanalizasyon gibi sorunları göreve gelir gelmez ivedilikle çözeceklerini, merkeze ulaşımını da kolaylaştıracaklarını belirtti.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, büyükşehirin Malatya'ya önemli avantajlar getireceğini kaydetti. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çakır Ak Parti Türkiye Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title