Haberler

Yerel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım: "Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz da bir şey olmadı, neden 30 senedir birbirimiz ile uğraşıyoruz.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ayrılıkları değil, beraberlikleri ön plana çıkaracaklarını belirterek, "Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz da bir şey olmadı, neden 30 senedir birbirimiz ile uğraşıyoruz. Bu oyun dün başka türlü oynanıyordu, bugün başka türlü oynanıyor. Maksat Türkiye'nin istikrarlı gidişini engellemek" dedi.

Seçim programı kapsamında Menemen Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden ve vatandaşlar sohbet eden Yıldırım, daha sonra AK Parti Menemen Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Kaplangı'yla Asarlık beldesinde seçim ofisi açılışına katıldı.

Yıldırım açılışta yaptığı konuşmada, Asarlık, Menemen ve Koyundere'de İZBAN durağı yapılacağını, eksik olan PTT şubesi için de çalışmalar için düğmeye basıldığını söyledi.

Ayrılıkları değil, beraberlikleri ön plana çıkaracaklarını kaydeden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Paylaşacak çok şeyimiz var. Hepimiz aynı kültürün, aynı medeniyetin evlatlarıyız. Ne oldu da birbirimize yan gözle bakıyoruz. Bunun ülkemize kazandırdığı bir şey var mı? Dönüp bakıyoruz, 30 bin insanımız gitti. Ne için? Kocaman bir hiç. Bin yıldır bu topraklarda yaşıyoruz da bir şey olmadı, neden 30 senedir birbirimiz ile uğraşıyoruz. Bu oyun dün başka türlü oynanıyordu, bugün başka türlü oynanıyor. Maksat Türkiye'nin istikrarlı gidişini engellemek. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Kaynaklarımızı, enerjimizi birbirimizi yormak için değil, ihya etmek için kullanacağız."

Yıldırım, oynanmak istenen oyunu bozduklarını ve kardeşlikleri pekiştirdiklerini ifade ederek, "Hakkari, Şırnak, Bingöl hava alanlarını yaptık. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde beş bin kilometre duble yol yaptık. Bu bölgede yaşayan insanlarımız mağdur olmasın dedik. Batman'ın, Siirt ve Mardin'in yolları İzmir'den aşağı değil. İnsan nerede yaşıyorsa, nerede bir ocak tütüyorsa biz oraya hizmet götürdük" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Binali Yıldırım Ak Parti Türkiye İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title