Haberler

Yerel Seçime Doğru

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, Kemalpaşa Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne, İzmir Kemalpaşa arasında yolcu taşıyan kooperatif üyelerinden birine ait minibüsü kullanarak gitti Yıldırım: "(Minibüscülere) Sizin sorununuz UKOME değil, sizin sorununuz sıkıntılarınıza.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kemalpaşa Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne, İzmir- Kemalpaşa arasında yolcu taşıyan kooperatif üyelerinden birine ait minibüsü kullanarak gitti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kemalpaşa ilçesinde ziyaretlerde bulunan Yıldırım, AK Parti Kemalpaşa İlçe Teşkilatı'nın toplantısının ardından ziyaret edeceği Kemalpaşa Otobüsçüler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne, İzmir-Kemalpaşa arasında yolcu taşıyan kooperatif üyelerinden birine ait minibüsü kullanarak gitti.

Koopratifte, şöför esnafının sorunlarını dinleyen Yıldırım, kendisinin de bir nakliyeci olduğunu, babasıyla birlikte 1970'li yıllarda otobüsçülük yaptığını, şöförlerin sıkıntılarını iyi bildiğini dile getirdi.

Minibüsçülerin, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) aldığı kararlar sebebiyle mağdur oldukları yönündeki açıklamaları üzerine Binali Yıldırım, "Sizin sorununuz UKOME değil, sizin sorununuz sıkıntılarınıza Fransız kalan belediyedir" diye konuştu.

Bu sorunların yerinde çözülmesi gerektiğine işaret eder Yıldırım, vatandaşın taleplerine göre çözüm üretilmesi gerektiğini belirtti. Yıldırım, şunları söyledi:

"Bizim belediyecilikten de hükumetten de anladığımız hizmettir. Hizmet ederseniz görevinizi yapmış olursunuz. Hiç bir zaman vatandaşa tepeden bakmadık. Hizmet ederek bugünlere geldik. Şimdi size bir görev düşüyor. 30 Mart'ta Kemalpaşa Belediye Başkanlığı koltuğuna bu genç arkadaşınız Arif Uğurlu'yu oturtmaktır. İzmir-Kemalpaşa arasında günde 480 sefer yapıyorsunuz. Nereden bakarsanız günde 6 bin kişiyi taşıyorsunuz, 6 bin hemşehrimizle yüz yüze geliyorsunuz. Önümüzde 63 gün var. Seçime kadar nüfusun yarısı sizin minibüslerden geçiyor. İzmir'in en yüksek oyunu Kemalpaşa'dan alacağız. Seçimden sonra ilk ziyaretimi, seçimde AK Parti bayrağını en yükseğe çıkaran ilçeye yapacağım. Sıkıntılarınızın çözümü sizin elinizde. Belediyedeki memurların verdiği kararla olmayacak, sizin kararınızla olacak."

Sesi kısık olduğu için konuşmasını kısa keseceğini belirten Yıldırım, "Arkadaşlar bana 'bu adam az konuşur, konuşamaz ama soyadı gibi iş yapar' derler" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Ulaşım Koordinasyon Merkezi Binali Yıldırım Kemalpaşa Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title