Haberler

Yerel Seçime Doğru

CHP Zonguldak Milletvekili Köktürk: "30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlere teşkilat olarak hazırız"

CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, "30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlere teşkilat olarak hazırız" dedi.

Köktürk, partisinin Çaycuma İlçe Başkanlığı Aday Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, seçimlerin herkese hayırlı olmasını diledi.

Parti olarak çok çalışacaklarını anlatan Köktürk, "30 Mart 2014'de yapılacak olan yerel seçimlere teşkilat olarak hazırız. Şimdiden bunun heyecanını yaşıyoruz. Açıklanacak isimlerle de Çaycuma merkez olmak üzere beldelerimizde seçime gireceğiz" diye konuştu.

Toplantıda, Çaycuma Belediye Başkan adayı Bülent Kantarcı, Saltukova Belde Belediye Başkan adayı  Zerrin Güneş, Perşembe Belde Belediye Başkan adayı İsmail İnam, Nebioğlu Belde Belediye Başkan adayı Tezcan Kayabaşlı, Filyos Belde Belediye Başkan adayı Erol Acar ve Karapınar Belde Belediye Başkan adayının ise  Ahmet Aydın oldu açıklandı. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title