Haberler

Yerel Gazetimi Okuyorum Projesine Fırat Üniversitesinden Destek

Fırat Üniversitesi, hastanesinde açtığı stant ile “Yerel Gazetemi Okuyorum” projesine destek verdi.

Fırat Üniversitesi, hastanesinde açtığı stant ile "Yerel Gazetemi Okuyorum" projesine destek verdi.

Ekim ayı içerisinde ETSO ile Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan ardından Elazığ Belediyesi ile devam eden "Yerel Gazetemi Okuyorum" projesi kapsamında Fırat Üniversitesi hastanesinin koridoruna da stant kuruldu. Basın İlan Kurumu Elazığ İl Müdürü Murat Yürekli, "Bugün burada Elazığ'da bir süre önce kıvılcımı olan ve bugün de çok ciddi anlamda bir destek bulan 'Yerel Gazetemi Okuyorum' kampanyasının üniversite ayağındayız değerli hocamıza biz projemizi getirdiğimizde çok olumlu ve müspet karşıladı. Fırat Üniversitesi'nin üstlendiği önemli misyondan biri de İletişim Fakültesi'ni bölgenin güçlü bir yapısına sahip iletişim fakültesini bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla da bu projemize kayıtsız kalmadılar. İnşallah bugünden itibaren her gün hastanemizde vatandaşlarımızın yoğun olduğu bölümde basın ilan kurumunda vasıflı olarak geçen gazetelerimiz günlük olarak üniversitemiz tarafından alınacak ve burada okurla buluşturulması sağlanacak" dedi.

Bu fikrin kendilerine geldiğinde çok anlamlı bulduklarını söyleyen Fırat Üniversitesi Rektörü Kutbeddin Demirdağ ise, "Basın gerçekten önemli bir güç. Bu güç yerinde kullanıldığında toplumun doğru yönlenmesi adına ve doğru haber alması açısından önemlidir. Bu proje kapsamında yerel basınımızı destekleme açısından hem de trafiğin en yoğun olduğu üniversitemizin hastanesinde ziyaretçilerimizin ve hastaların doğru haberi almaları için standımızı açtık" ifadelerini kullandı. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fırat Üniversitesi Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title