Haberler

Yerel Gazeteden 1 Nisan Şakası

Van’da yayın yapan Bölge Gazetesi, “Bak Hele Bak, bu kez ağlattı” manşetiyle verdiği ve okuyucularının adeta yüreklerini ağızlarına getirdiği ’1 Nisan şakası’ haberi günün konusu oldu.

Van'da yayın yapan Bölge Gazetesi, "Bak Hele Bak, bu kez ağlattı" manşetiyle verdiği ve okuyucularının adeta yüreklerini ağızlarına getirdiği '1 Nisan şakası' haberi günün konusu oldu.

Gazete, manşette 'Bak Hele Bak' lakaplı kahvaltı salonu işletmecisi Yusuf Konak'ın trafik kazası geçirdiği duyurdu. Bölge Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş'ın imzasıyla yayınlanan haber, bir an kentte günün konusu haline geldi. Her 1 Nisan'da bu tarz değişik şakalarla okuyucuların karşısına çıktıklarını belirten Bişar Ulutaş, "Gazetemiz 2002 yılından beri kurulmuş. Hemen hemen her 1 Nisan tarihlerinde okuyucularımızın tebessüm etmesi adına 1 Nisan şakaları tarzında haberler yapıyoruz. Bugüne kadar çok güzel haberler yaptık. Bu yıl 1 Nisan'da ise Van'da birçok kişinin sevgisini kazanan ve ülke çapında namını duyuran Bak Hele Bak lakaplı Yusuf Konak'ı trafik kazası geçirdiğiyle ilgili bir haber yaptık. Sabah saat 07.00'den 08.00'e kadar yani bir saat içerisinde birçok kişi aradı. Haberi okuyanlar önce üzülüyor, haberi okuyup bitirdikten sonra 1 Nisan şakası olduğunu öğrendiklerinde ise tebessüm ediyorlar. Yusuf Konak'a sadece 2, 3 gün önce ben sana 1 Nisan'da güzel bir şaka yapacağım demiştim, fakat anlamadı tabi. Kendisini çok kişi aradı, yanılmıyorsam telefonunu kapatmak zorunda kaldı. Hatta bazıları inanmayarak işlettiği kahvaltı salonuna kadar gitmiş" dedi.

Yapılan şaka üzerine telefonları hiç susmayan Bak Hele Bak Van Kahvaltı Salonu İşletmecisi Yusuf Konak ise, kendisini birçok dostunun aradığını, bazılarının ise mekana gelip sarılık ağladığını görünce duygulandığını ifade ederek, "Sabahtan beri beni birçok kişi aradı. Hatta bizim Sütçü Fevzi'nin oğlu geldi beni görünce bana sarıldı. Ben ne oldu diye sordum. 'Sen yaşıyorsun' deyip ağladı. İnan ben de ağladım. Ama şakadan haberim daha yoktu. Milletvekilimiz, Ankara'dan dostlarımız, ailem aradı. Tüm sevenlerimiz aradı. Bişar Bey en samimi arkadaşımdır. Ama böyle bir şaka beklemiyordum. Çok sevenimizin olduğunu da gördük. Çok üzüldükleri için biz de üzüldük" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bişar Ulutaş Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title