Haberler

Yanlışlıkla Ateş Alan Tüfek Ayağını Deldi

Güncelleme:

Gemerek İlçesi'nde, 20 yaşındaki Mahmut Yalçın, tozlanmaması için ayağının üzerine koyduğu tüfek ateş alınca yaralandı.

İlçenin Karacalar Mahallesi'nde yaşayan ve askere gitmeye hazırlanan Mahmut Yalçın, ağabeyi Aslan Yalçın'a ait ruhsatlı av tüfeğini alarak arazide gezintiye çıktı. Bir müddet sonra sigara molası veren Yalçın, av tüfeğinin tozlanmasını önlemek için sağ ayağının üstüyle yere doğru tuttuğu namlunun ucunu kapattı. Bu sırada yere düşen sigarayı almak için eğilen Mahmut Yalçın, tüfeğin ateş almasıyla kendisini sağ ayağından yaraladı. Sağ ayağının üstünden giren saçmalar, derin bir oyuk açarak ayağının altından çıktı. Telefon açarak yakınlarından yardım isteyen Yalçın, Gemerek Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Mahmut Yalçın plastik cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Sağ ayağında geniş çaplı bir delik açılan Yalçın'ın sinirleri kopan orta 2 parmağının hareket kabiliyetini yitirdiği öğrenildi.

SİGARAYA YENİ BAŞLADIM

üfeğin nasıl ateşlendiğini anlamadığını belirten Mahmut Yalçın, "Sigaraya yeni başladığım için evden uzakta içmek istedim. Ağabeyime ait av tüfeğini alarak araziye çıktım. Bir el havaya ateş açtıktan sonra sigara yakarak içmeye başladım. Bu sırada tüfeğin namlusu tozlanmasın diye ayağımın üzerine koydum. Elimden düşen sigarayı almak isterken tüfek birden bire ateş aldı. Kendimi vurdum" dedi.

Hastanede tedavisi devam eden Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title