Haberler

Yeraltı Çarşısında 2000 Kişilik Aşure İkramı

Melikgazi Belediyesince hazırlanan 2000 kişilik aşure yer altı çarşı esnafının ve vatandaşların yoğun katılımı ikram edildi.

İçerisinde 12 çeşit malzemenin bulunduğunu ve 2 kazanda pişirilen yaklaşık 2000 kişilik aşure ikramının vatandaşlar tarafından büyük bir ilgili ile karşılandığını belirten Melikgazi Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, vatandaşlara bizzat aşure ikramında bulunarak onlarla sohbet etti.

Toplumda birlik ve beraberliğin sağlanmasına, sıkıntıların giderilmesine vesile olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, "Bu Aşure ikramını Kayseri'nin tam ortasında, adeta merkezinde ikram da bulunuyoruz. Çünkü Yer altı çarşısı Kayserimizin şehir merkezi Cumhuriyet Meydanı'nın altında olup ikramda bulunulan alan da çarşının tam ortasıdır. Kayseri'nin tam ortasında belediye olarak hemşehrilerimize aşure ikramında bulunmaktan mutluyuz. Bu sosyal paylaşımın devamını diliyoruz" dedi.

Dağıtılan aşureleri afiyetle yiyen vatandaşlarda Melikgazi Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ederek, yapılan bu organizasyonun diğer kurum ve kuruluşlara da örnek olması temennisinde bulundular. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title