Haberler

Yer Gök Aşk Dizisi 82. Bölüm Fragmanı

Yusuf, Havva ve Küçük Yılmaz’ı otelde görür; oyuna gelmiştir. Hayatının aşkını başkasının kollarında görmek onu kahreder. Yer Gök Aşk izle.

Yusuf, Havva ve Küçük Yılmaz’ı otelde görür; oyuna gelmiştir. Hayatının aşkını başkasının kollarında görmek onu kahreder. Havva, Yusuf’tan intikam aldığı için çok mutludur. Ne var ki, Küçük Yılmaz’ın ona aşık olmaya başladığının farkında değildir. Sultan Reşit’le konuşurken, Şeref ve Remzi Küçük Yılmaz’la ilgili gerçeği tesadüfen öğrenirler. Şeref şoke olur, Sultan ise ne yapacağını bilemez halde kalakalır. Bade ne kadar Mehmet‘ten kaçsa da başaramaz. Mehmet, bebeğin kendinden olduğunu bildiğini söyler. Bade inkar eder ama gerçek ortadadır artık. Havva Şeref’e Küçük Yılmaz’la birbirlerini sevdiklerini söyler. Ancak Şeref çok kızgındır, affetmesi kolay olmayacaktır. Yusuf konağa dönmeye karar verir; Bade bir darbe daha almıştır. Ya bu savaşı kaybedecek ya da Havva’yla aynı çatı altında yaşamayı kabul edecektir. Konaktaki soğuk savaş devam ederken, hiç umulmadık bir olayla Havva’nın bütün dünyası yine alt üst olmak üzeredir.

Yeni bölümü ile 28 Mayıs 2012 Pazartesi günü Fox ekranlarında. Yer Gök Aşk dizisinin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri.

Yönetmen: Ulaş İnanç, Kemal Uzun, Atıl İnaç

Senaryo: Eylem Canpolat, Sema Ergenekon

Oyuncular: Tuğra Kaftancıoğlu, Işıl Yücesoy, Selen Soyder, Birce Akalay, Murat Ünalmış

Filmin Türü: Dizi, Romantik, Drama,

Orijinal Adı: Yer Gök Aşk

Yapımcı Firma: Av?ar Film

Yapım Yılı: 2010

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Resmi Sitesi: http://www.fox.com.tr/yergokask

Dağıtıcı Firma: Fox

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fox Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title