Haberler

Yepaş, Android Market ve Apple Store'da

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), Android Market ve Apple Store’da da hizmet vermeye başladı.

Yeşilırmak Elektrik Perakende Satış A.Ş.(YEPAŞ), Android Market ve Apple Store'da da hizmet vermeye başladı.

YEPAŞ, teknoloji tabanlı hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Teknolojik alt yapısındaki iyileştirmeleri zamanında ve doğru bir şekilde yöneten YEPAŞ, yepyeni bir uygulamayı müşterilerinin hizmetine sundu. YEPAŞ, artık Android Market ve Apple Store'da.

"Güvenilir Enerjimizle Hayatınızdayız!" sloganıyla önce "Müşteri Memnuniyeti" diyen YEPAŞ, şirketin kurumsal yapısına uygun ve müşterilerinin birçok hizmeti kolayca gerçekleştirebileceği "www.yesilirmakepas.com" adlı web adresinden verdiği hizmetlerin aynısını artık 'akıllı' cep telefonlarından da vermeye başladı. 'YEPAŞ' adı ile Android Market'te ve Apple Store'da müşterilerinin kullanıma sunulan uygulamayı ücretsiz bir şekilde cep telefonlara indirilebilir.

'CEP'TEN ANINDA ÖĞREN

YEPAŞ'ın bu teknolojik uygulaması müşterilerin tüm taleplerine anında cevap veriyor. Elektrik borcu sorgulama, indirimli elektrik konusunda bilgi alabilme ve kar hesabı yapabilme imkanlarına internetin olduğu her noktada ulaşabilecek olan müşteriler, öneri, talep ve şikayetlerini anında iletebilecek, usulsüz elektrik kullanım ihbarlarında bulunabilecekler. Abonelik işlemleri için gerekli tüm bilgilere kısa sürede ulaşabilme imkanı sağlayan YEPAŞ'ın Android ve Iphone uygulamasını indirmek için arama motoruna YEPAŞ yazmanız yeterli olacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Apple Store Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title