Haberler

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Aktaş Açıklaması

"Traktör sahipleri torba yasa kapsamında af gelen traktör muayenelerini bir an önce yaptırmaları gerekir"

Yenişehir Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, "Traktör sahipleri torba yasa kapsamında af gelen traktör muayenelerini bir an önce yaptırmaları gerekir" dedi.

Aktaş, yaptığı açıklamada, Bursa'da 55 bin, Yenişehir'de de 5 bin 500 civarında traktörün olduğunu belirtti.

Bu traktörlerin 4 bin tanesinin fren muayenesinin olmadığına dikkati çeken Aktaş, şunları kaydetti:

"Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar ve Bursa Milletvekillerimizin çabaları ile 31 Aralık'ta da son bulan yasa haziran sonuna kadar uzatıldı. Biz de Yenişehir olarak bu üyelerimize durumu bildirdik. Bize şu ana kadar 2 binin üzerinde başvuru geldi. Biz de bu üyelerimizin mağduriyetini gidermek için çalışmalara başladık ve Gezici muayene istasyonunu mahallelerimize  götürerek muayenelerinin yapılmasını sağlıyoruz. Şu an Koyunhisar Mahallemizde bu çalışma yapılıyor. Fethiye mahallemiz de buraya gelip muayenelerini yaptırıyor."

Başvurular bitene kadar geçici istasyonun mahalle mahalle gezeceğini de belirten Aktaş, Böyle bir fırsat bir daha gelmez. Bu nedenle traktör sahipleri bu şansı kaçırmasınlar. 1990 yılından bu yana traktör muayenesini yaptırmayan çiftçiler var. Eğer bu af gelmeseydi her traktör sahibi bu iş için 2 bin lira ceza ödemek zorunda kalacaktı. Ancak şimdi en fazla 165 lira ödeyerek bu işlemi yaptırıyor" diye konuştu. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Ziraat Odaları Birliği Şemsi Bayraktar Yenişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title