Haberler

Yenişehir ve Kayapınar Belediye Başkanlarına Tutuklama İstemi

DİYARBAKIR'da gözaltına alınan Yenişehir Belediye Başkanı DBP'li Mehmet Selim Kurbanoğlu ve Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, 'Silahlı terör örgütü üyesi' olduğu iddiasıyla tutuklama istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

DİYARBAKIR'da gözaltına alınan Yenişehir Belediye Başkanı DBP'li Mehmet Selim Kurbanoğlu ve Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, 'Silahlı terör örgütü üyesi' olduğu iddiasıyla tutuklama istemiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Yenişehir Belediye Başkanı Mehmet Selim Kurbanoğlu ve Kayapınar Belediye Başkanı Mehmet Ali Aydın, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından bugün savcılığa sevk edildi. Savcılıkta ifadeleri alınan Kurbanoğlu ve Aydın, daha sonra 'Silahlı Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla, tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selim Kurbanoğlu Diyarbakır Kayapınar Yenişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title