Haberler

Yenişehir Hastanesi 15. Yılını Kutladı

Mersin’de sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özel Yenişehir Hastanesi 15. yılını kutladı.

Mersin'de sağlık sektöründe yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özel Yenişehir Hastanesi 15. yılını kutladı.

15. yıl balosuna Yenişehir Hastanesi yöneticileri, doktorları ve personelleri katıldı. Gecede konuşan Yenişehir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz Örener, hastane olarak sağlık sektöründeki yenilikçi anlayışlarını 15 yıla taşıdıklarını belirterek,"Bizim için en önemli konu hasta memnuniyetidir. Biz tüm yatırımımızı hastalarımızın daha güzel bir ortamda tedavi olmaları üzerine yaptık. Aynı zamanda teknolojiyi yakından takip ederek, teşhis ve tedavi yöntemlerimizi sürekli yeniledik. Hastanemize emek veren ve bu günlere gelmesini sağlayan Kurucumuz Dr. Asım Örener'i saygı ve rahmetle anıyorum. Hastanemizde hasta memnuniyeti için gecesini gündüzüne katarak çalışan azimli doktorlarımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum' dedi.

Yenişehir Hastanesinin Mersin'de sağlık sektörünün öncülerinden olduğunu belirten Başhekim Engin Gök ise hasta memnuniyetini benimsemiş bir hastane olmakla birlikte, teknolojiyi de iyi değerlendiren bir hastane konumunda olduklarını kaydetti. Alanında uzaman doktorları ile teşhis ve tanı gibi konularda sonuç odaklı çalışan bir hastane olduklarını ifade eden Gök, "15. yılımızda yenilikçi anlayışımızı en üst seviyelere çıkartarak Mersin halkına daha iyi hizmet verebilmek için çok çalışacağız" diye konuştu.

Gecede 15. yıl mutluluğunu hep birlikte yaşayan hastane personeli doyasıya eğlenerek keyifli anlar yaşadı. Gecede ayrıca doktor ve personellere hizmetlerinden dolayı plaket verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Deniz Yenişehir Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title