Haberler

Yenişehir'de Spor Coşkusu

Güncelleme:

BURSA Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılan ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen BOSE, Yenişehirli öğrencileri de sporla buluşturdu.

İlk olarak Harmacık´ta öğrencilerle buluşan ve ardından diğer ilçelere ziyaret gerçekleştiren BOSE Spor Tırının son durağı Yenişehir oldu. Yenişehir İlçe Stadyumu´nda üç gün boyunca 3 bin 185 öğrenciyle buluşan BOSE Spor Tırı, stadı şölen alanına çevirdi. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Bursa Büyükşehir Belediye spor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık ve Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz´ın da katıldığı etkinliklerde öğrenciler spor yapmanın keyfine varırken, BOSE kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporcular kupa ve madalya ile ödüllendirildi.

Toplamda 240 bin öğrenciye ulaşmayı hedefleyen BOSE Spor Tırı´nın bir sonraki durağı 13-18 Mart tarihlerinde Kestel olurken, 15-16 Mayıs tarihlerinde Yıldırım´da etkinlik son bulacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bursa Büyükşehir Belediyespor Yenişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title