Haberler

Yenişehir'de Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Kampanyası

AK Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Ak Parti Bursa Yenişehir İlçe Başkanlığı tarafından Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlatıldı.

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamil, düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, zor durumdaki Türkmenler'in zor koşullu yaşamlarına kayıtsız kalmadıklarını söyledi.

Türkmenlerin DAEŞ terör örgütüyle mücadele kılıfı altında Rusya ve Esed güçleri tarafından kadın, çocuk demeden sistematik olarak bir katliama maruz kaldığını ifade eden Kamil, "Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulduğu bu dönemde, Yenişehirli vatandaşların bu kampanyaya yapacağı tam destekten hiçbir şüphemiz yoktur. Yardım yapacak vatandaşlarımız, AK Parti İlçe Başkanlığı'na başvurabilir veya başkan vekilimiz Ahmet Bayram ile irtibata geçebilir" diye konuştu.

Kamil, konserve, kuru gıda, çocuk bezi ve hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, kıyafet ve ayakkabı, ortopedi malzemeleri, çocuk maması, battaniyeye ihtiyaç olduğunu belirterek, "İnşallah en yakın zamanda toplanan yardımları Bayırbucak'taki kardeşlerimize yollarız" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Yenişehir AK Parti Rusya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title