Haberler

Yenimahalle'ye İki Bomba Transfer

1.Ligin çiçeği burnunda takımı Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na iki yeni transfer yapıldı.

1. Ligin çiçeği burnunda takımı Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na iki yeni transfer yapıldı.

Süper Lig parolasıyla yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Yenimahalle Belediyesi, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvayan belediye, İspanya ve milli takım kariyeri olan Ömer Gürkan'ı ve tekerlekli sandalye basketbolunda gelecek vaat eden milli sporcu Selçuk Hopan'ı transfer etti. Yenimahalle Belediyesi 2.16'lık Ömer Gürkan'ı Galatasaray'dan, Selçuk Hopan'ı da Amasya Gümüşhacıköy Engelliler ve Gençlik Spor Kulübü'nden transfer ederek sezon öncesi rakiplerine gözdağı verdi. Belediye'nin yeni transferleri, Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Balaban ve Başkan Yardımcısı Erhan Aras'ı ziyaret ettiler. Genel Sekreter Garip İnal ve Antrenör Kamuran Özdemir'inde katıldığı ziyarette genç sporcular Yenimahalle Belediyesi çatısı altında olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek başarı sözü verdiler.

Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şenol Balaban ise takımlarının, yapılan transferle süper lige çıkacak güce geldiğini ifade etti. Kulübün elde edeceği başarılarla örnek olmaya devam edeceğinin de altını çizen Balaban, "Engelleri kaldırmak adına çıktığımız bu yolda her kulvarda sayısız başarı elde ederek, bizi takip edenlere de örnek olduk. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan tüm dostlarımız, kulüp yöneticileri ve oyuncularımızla çok büyük bir aile haline geldik. Yeni arkadaşların bizlere ve takıma güç katacağına eminim. Önümüzdeki sezonda da büyük başarılara hep beraber imza atacağız" dedi.

Basketbol branşında yıldızlar takımı kurduklarına da dikkat çeken Balaban, engelli çocukları evlerine hapsolmaktan kurtarmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi İspanya Balaban Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title