Haberler

Yenimahalle Görme Engelliler Futbol Takımı, İzmir Çağdaş Görme Engelliler Futbol Takımını Mağlup...

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Futbol takımı, rakibi İzmir Çağdaş Görme Engelliler futbol takımını Batıkent İnönü Semt Sahası’nda 1-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Futbol takımı, rakibi İzmir Çağdaş Görme Engelliler futbol takımını Batıkent İnönü Semt Sahası'nda 1-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi B1 Süper Lig 2. Hafta karşılaşmalarında Yenimahalle Belediyespor Görme Engelliler takımı İzmir Çağdaş Spor'u 1-0 mağlup etti.

Geçtiğimiz hafta Kayseri'den de 3 puanla dönen Yenimahalle, kendi sahasında İzmir Çağdaş Spor karşısında da iyi bir oyun sergiledi. Mücadeleyi Türkiye Körler Vakfı Genel Başkanı Erol Aydın, Yenimahalle Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Onursal Başkanı Erol Sayyıdan ve Kulüp Başkanı Birgül Bek de Yenimahallelilerle birlikte izledi.

İlk düdükten son düdüğe kadar tansiyonun hiç düşmediği karşılaşmanın ilk yarısı Yenimahalle Belediyesi'nin baskılı oyununa karşılık golsüz tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha hırslı başlayan Başkent temsilcisi çok geçmeden aradığı golü buldu. 4'üncü dakikada Mercan, attığı golle Yenimahalle Belediyespor'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşma da başka gol olmazken, Yenimahalle ligde mağlubiyet yüzü görmedi. Öte yandan Yenimahalle Belediyesi 16 Nisan Cumartesi günü Çankaya Belediyesi'yle karşı karşıya gelecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title