Haberler

Yenimahalle'de Sinema Nostaljisi

Güncelleme:

Yenimahallelilere her yaz açık havada sinema keyfi yaşatan Yenimahalle Belediyesi, bu yıl da birbirinden güzel filmleri vatandaşla buluşturuyor.

Yenimahallelilere her yaz açık havada sinema keyfi yaşatan Yenimahalle Belediyesi, bu yıl da birbirinden güzel filmleri vatandaşla buluşturuyor.

Sinema keyfinin 1'inci gününde, perdelerini Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı ve Adnan Kahveci Parkı'nda açan belediye, vatandaşta yaz akşamlarında film izlemenin keyfini yaşatıyor. Açık hava sinema günlerinin ilk akşamında Yenimahalleliler komşularıyla ve aileleriyle birlikte film izledi.

Dopdolu bir etkinlik programıyla, açık hava sineması geleneğini tekrar yaşatan Yenimahalle Belediyesi, sıcak yaz akşamlarına ayrı bir renk kattı. İlk gün beyaz perdede gösterilen "16'ncı Blok ve 120" adlı sinema filmleri, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Filmler başlamadan saatler öncesinde alanı çocuklarıyla birlikte dolduran Yenimahalleliler, keyifli ve eğlenceli bir akşam yaşayıp, belediyenin dağıtığı mısırlarla yıldızlar altında film izlemenin keyfine vardı.

20 GÜNDE 43 GÖSTERİM

Sinemaseverlere açık hava sineması geleneğini ücretsiz olarak sunan proje kapsamında, 20 günde 43 gösterimin yapılacağı açık hava sineması, yabancı ve yerli filmler başta olmak üzere birçok dalda ödül almış filmleri seyirciyle buluşturacak. Önümüzdeki günlerde, Raydan Çıkanlar, Rus Gelin, Çöpçüler Kralı, Beastly, Şekerpare, Üç Maymun, Hababam Sınıfı Tatilde adlı filmlerin de gösteriminin gerçekleştirileceği organizasyonda, geceye katılan vatandaşlar, açık hava sineması geleneğinin sürdürülmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Yenimahalle Belediyesi'nin böyle bir organizasyonu düzenlenmesinden son derece memnun olduklarını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title