Haberler

Yenimahalle'de Hizmet Seferberliği

Yenimahalle Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle olan, ilçenin yeni yerleşim yerlerinden Kuzey Yıldızı Mahallesi'nde kısa sürede önemli hizmetler gerçekleştirdi.

Mahalleye içerisinde çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve spor aletlerinin yer aldığı 12 bin metrekare alana sahip devasa bir park kazandıran belediye, mahallenin bütün yollarını da elden geçirdi. Bölgede bu yılın başından beri 21 bin 16 metrekare imar yollarında malzemeli bakım çalışması yapan ekipler, 2 bin 555 ton da asfalt serdi. Yapılan yatırımlarla adı gibi yıldızı parlayan mahalle, yeni muhtarlık binasına da kavuştu.

Muhtarlık binasının açılışına Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ali Buçan, Mahalle Muhtarı Servet Durusoy ve mahalle sakinleri katıldı. Alanda mahallelilerin sevgi seliyle karşılaşan Yaşar, vatandaşlarla ayaküstü sohbet etti.

Kuzey Yıldızı'na önemli hizmetler yaptıklarını belirten Yaşar, "Burası yeni bir mahallemiz. Geçen dönem güzel hizmetler yaptık, bu dönemde var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Mahallenin eksikliklerinin peyderpey giderildiğini belirten Yaşar, "Bölgeye çok güzel bir park kazandırdık. Burada çocuklar, aileler güzel zaman geçiriyor. Yolları yeniledik, hala da asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Eksikliklerinin bir an önce giderilmesi için gayret gösteriyoruz. Şimdi de bu mahallemizin eksiği olan pazar yeri ve sağlık ocağı için kolları sıvadık. En kısa zamanda hem pazar yerinin hem de sağlık ocağının açılışını yine hep birlikte yapacağız. Bütün bu eksiklikler giderildiğinde Kuzey Yıldızı, gerek havasıyla gerek manzarasıyla gerekse de düzenli yapısıyla Ankara'nın en güzel yerleşim yerlerinden biri olacak" ifadelerini kullandı.

Mahalle Muhtarı Servet Durusoy ise Yenimahalle Belediyesi'nin mahallelerine yaptığı hizmetlerden söz ederek "Başkanımız ne söz verdiyse yerine getirdi. Şimdi de pazar yeri ve sağlık ocağımızı yapacak. Kendisine tüm mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarlık binasının açılış kurdelesini Durusoy ile birlikte kesen Yaşar, binayı gezmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title