Haberler

Yenimahalle'de Altyapı Seferberliği

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir tarafında gece gündüz çalışıyor.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçenin dört bir tarafında gece gündüz çalışıyor. Yeni yollar açan, mevcut yollarda iyileştirmeye giden, asfaltsız yol bırakmayan ekipler, kaldırımları da yeniliyor. İlçede hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipleri, ziyaret eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yenimahalle Belediyesi ekipleri, yaz döneminde kaldırım ve asfalt çalışmalarına hız verdi. Bölgedeki sokakları tek tek gezerek ihtiyaçları tespit eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 7 gün 24 saat aralıksız çalışarak Yenimahalle'nin yollarını ve kaldırımlarını yeniliyor.

Geçen 7 ayda 65 bin ton asfalt serimi yapan ekipler, 98 bin metrekare yeni yol açtı, 43 bin 420 metre bordür, 18 bin 134 metrekare de kilit taşı döşedi.

ÜRETİM TAM GAZ

Öte yandan belediye, bordür ve tretuvar üretimine de tam gaz devam ediyor. Yılsonuna kadar çeşitli renklerde 90 bin metrekare bordür ve 100 bin metrekare tretuvar üretimi hedefleniyor.

Macun, Serhat, Yeşilevler, Demet, Demetgül ve İnönü mahallelerinde yenileme çalışmaları devam ederken, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da mesai arkadaşlarını alanda ziyaret etti. Yenimahalle halkına en iyi hizmeti verme hedefinde olduklarını belirten Yaşar, "Yenimahalle'de asfaltlanmamış sokak bırakmayacağız. İlçe genelinde yürüttüğümüz planlı çalışmalarımızla bu sene 160 bin ton asfalt döşemeyi hedefliyoruz. Şu anda fen işlerine bağlı 6 yama ekibi ve 1 finişer ekibi gece gündüz demeden çalışıyorlar. Diğer yandan bordür, tretuvar çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. Kent yaşamının kolaylaşması ve yapılanmanın standartlara uygun hale gelmesi için gece gündüz Yenimahalle'nin her yerinde çalışıyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title