Haberler

Yenimahalle Belediyespor'da Şampiyonluk Coşkusu

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Yenimahalle Belediyespor, başarısını kutladı.

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Yenimahalle Belediyespor, başarısını kutladı.

Ligde 2015-2016 sezonunu zirvede tamamlayan Yenimahalle Belediyespor'un teknik heyet ve oyuncuları, belediye binası önünde düzenlenen kutlamada, şampiyonluk kupasını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a takdim etti.

Fethi Yaşar ile kupayı havaya kaldıran oyuncular, şampiyonluğun coşkusunu bir kez daha yaşadı.

Törende yaptığı konuşmada takıma teşekkür eden Yaşar, "Her zaman en iyi şekilde mücadele eden Yenimahalle Belediyespor'un, gelecek sezonda ülkemizi Avrupa kupalarında da başarıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Eler: "Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz"

Yenimahalle Belediyespor Antrenörü Serdar Eler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun bir maratonun ardından şampiyonluğa ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligde normal sezonu 4. sırada bitirdiklerini hatırlatan Eler, şampiyonluk parolasıyla lige başladıklarını ancak Avrupa'da aldıkları kötü sonuçların lige de yansıdığını dile getirerek, "Zorlu maçların ardından şampiyonluğa ulaşan taraf biz olduk. Gelecek sezon Avrupa'da hedefimiz yarı final ve final görmek. Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Yeliz Özel ise şampiyonluğa inandıklarını vurgulayarak, "Takım olarak çok çalıştık. Emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz." diye konuştu.

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off finalinin üçüncü maçında Muratpaşa Belediyespor'u 36-29 yenen Yenimahalle Belediyespor, seriyi 3-0 kazanarak 2015-2016 sezonunun şampiyonu olmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fethi Yaşar Yenimahalle Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title