Haberler

Yenimahalle Belediyesi Yüzmede 4. Oldu

Yenimahalle Belediyesi Yüzme Takımı, Ankara 1. Ligi’nde 4’üncü oldu.

Yenimahalle Belediyesi Yüzme Takımı, Ankara 1. Ligi'nde 4'üncü oldu.

Transferlerle değil, kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcularıyla her gün yeni bir başarıya imza atan Yenimahalle Belediyesi Yüzme Takımı, Ankara 4'üncülüğü ile göz doldurdu. 1'inci ligde mücadele eden takım, bu başarısıyla önümüzdeki günlerde Türkiye çapında yapılacak olan Anadolu Kupası'nın da yolunu açmış oldu. Ayrıca takım sporcularından Efe Karaman, 14-16 Ağustos tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda 50-100 metre kurbağalama, 50 metre serbest ve 200 metre karışık dallarında yarışarak Yenimahalle Belediyesi'ni temsil edecek.

Yıllardır Yenimahalle Belediyesi sporcusu olan 10 yaşındaki Merve Tuncel, 9 yaşındaki Tolga Temiz ve 13 yaşındaki Berke Karaman da bir ilke imza attı. Başarılarıyla Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi'nin dikkatini çekmeyi başaran yüzücüler, 2020 olimpiyatlarına hazırlanmak üzere seçildiler. Başarılı gençler, önümüzdeki 5 yıl boyunca antrenmanlarına Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi'nde devam edecek.

YENİMAHALLE BİRÇOK KULÜPTEN ÖNDE

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Anadolu Kupası'na, Türkiye Yüzme Şampiyonası'na katılacak genç yüzücüler ile olimpiyatlara hazırlanan sporculara başarılar diledi. Yaşar, başarının tesisleşme ile doğru orantılı olduğunu ve tesis olarak birçok kurum ve kulüpten önde olduklarını söyledi. Yenilenen Batıkent Kapalı Yüzme Havuzu'nun yanı sıra Turgut Özakman ve Bülent Ecevit Yüzme Havuzu'nun hem sporculara hem de vatandaşlara kaliteli hizmet verdiğini de söyleyen Yaşar, "Biz ilçemiz gençlerini en iyi şekilde yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız. Hem psikolojik hem de fizyolojik gelişimleri için sporun önemini biliyor ve elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

A Takımı Antrenörü Erhan Bulut ve B Takımı Antrenörü Neslihan Özmarangoz da sporcularını tek tek tebrik ederek, gençlere başarılarının devamını diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Karaman Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title