Haberler

Yenimahalle Belediyesi'nde Yaşanan Bomba Paniği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi binasına yapılan bomba ihbarı ile ilgili olarak, “Emniyet görevlileri belediyemizde aramalarını yaptılar.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi binasına yapılan bomba ihbarı ile ilgili olarak, "Emniyet görevlileri belediyemizde aramalarını yaptılar. Şu anda herhangi bir bulguya rastlanmadı" dedi.

Başkan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi binasına yapılan bomba ihbarı ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Yaşar, ülkenin hassas bir dönemden geçtiğini söyleyerek, "Bugün sabah belediyeye geldiğimde emniyetimize bir ihbar yapıldığını, Yenimahalle Belediyesi'ne bomba konduğunu, 2. kata konduğu bilgisini aldım. Ayrıca başkan yardımcımızın sekreterine sabahleyin telefon açılmış. Telefonlar tespit edildi. Emniyet görevlileri belediyemizde aramalarını yaptılar. Şu anda herhangi bir bulguya rastlanmadı" dedi.

Yenimahalle Belediyesi'nin halka eşit yaklaştığına işaret eden Yaşar, "Yenimahalle'de ayrımcılık, ötekileştirme, uygun çalışma şartları çalışanlar arasında mevcut. Bu telefon sansasyon yaratmak için açılmış olabilir. Bunu emniyet yetkilileri karar verecektir. Çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Türkiye'nin bütünlüğünü, demokrasinin yaşatılmasını savunduğunu kaydeden Yaşar, Yenimahalle'nin Cumhuriyetin değerlerini savunacağını, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve Atatürk'ün kurduğu rejimi savunacağını ve bu olayların kendilerini yıldırmayacağını ifade etti. Yaşar, bomba ihbarı yapan kişinin ne söylediği sorusu üzerine, "'Ben partiliyim. Bir yerlerde konuşuluyordu. Size bomba konacak' diye üç-dört kısa cümle. Zaten konuşma süresi belli. Onları da verdi. Bize telefon eden kişinin ismi de belli" şeklinde konuştu.

Telefon eden kişinin belediyede çalışmadığını söyleyen Yaşar, Yenimahalle Belediyesi'nde her şeyin eşit şekilde yürütüldüğünü kaydetti. İhbar için Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'nun sekreterini aradığını belirten Yaşar, bomba uzmanlarının arama yaptığını ifade ederek, paket veya silahla binaya girişin yasak olduğunu hatırlattı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title