Haberler

Yenimahalle Belediyesi'nde Çalışanlara Promosyon

Yenimahalle Belediyesi’nin çalışanlarına ekonomik destek vermek amacıyla hayata geçirdiği maaş promosyon ihalesi yapıldı.

Yenimahalle Belediyesi'nin çalışanlarına ekonomik destek vermek amacıyla hayata geçirdiği maaş promosyon ihalesi yapıldı.

İki ayrı ihalede şirket personeli promosyon ihalesini kazanan taraf Garanti Bankası olurken, memur promosyon ihalesini Halk Bankası kazandı.

3 yıl geçerli olacak sözleşmede, bin 333 memura ödenecek promosyon ihalesini 2 milyon 566 bin 500 TL ile Halk Bankası alırken, bin 483 şirket personelinin maaş promosyon ihalesini 1 milyon 391 bin TL'yle Garanti Bankası aldı.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran başkanlığında oluşturulan ihale komisyonuna, konuyla ilgili yöneticilerin yanı sıra işçi ve memur sendikaları temsilcileri de katıldı.

MEMURLARA 633 ŞİRKET, ÇALIŞANLARINA 312 LİRA EK ÖDEME

İhale sonucunda Garanti ve Halk Bankası ile imzalanan sözleşmeyle, 6 ayda bir ödenmek üzere her yıl şirket çalışanların ücretlerine 312 lira, memur maaşlarına ise 633 lira eklenecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da çalışanlarının haklarını bu güne kadar hep koruduğunu ve bu günden sonra da son kuruşuna kadar koruyacağını ifade ederek, "Promosyon ihalesi tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Garanti Bankası Halk Bankası Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title