Haberler

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Çerkeslerle Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Çerkes Derneği ve Başkent Dostluk Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği yemeğe katıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Çerkes Derneği ve Başkent Dostluk Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği yemeğe katıldı. Organizasyonun ev sahipliği yapan Dernek Başkanı Yinal Kozok, "Fethi Başkanımız gerçek bir Çerkes dostu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" dedi.

Ankara Çerkes Derneği'nin Yaşamkent'te inşaatı devam eden sosyal tesisinde gerçekleşen yemeğe Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'ın yanı sıra BİRKAFFED Başkanı Ata Katı, Başkent Dostluk Kulübü Başkanı Kanşav Hurmi ve çok sayıda Çerkes katıldı.

YAŞAR'A TEŞEKKÜR

15 Eylül tarihinde açılması planlanan sosyal tesisin ne aşamaya geldiğini dernek üyelerine göstermek için bu organizasyonu düzenlediklerini kaydeden Çerkes Derneği Başkanı Yinal Kozok, "Tamamlandığında önemli bir ihtiyacımızı giderecek olan, Çerkeslerin uğrak yeri olacak bu tesisin hayata geçmesinde büyük emekleri olan Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi gerçek bir Çerkes dostu. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyor" dedi.

Tesisin bir an önce tamamlanabilmesi için hummalı bir çalışa yürüttüklerini kaydeden Kozok, "Burada uzun yıllar hep birlikte çok güzel etkinlikler yapacağız" diye konuştu.

"ÇERKES DOSTLARIMLA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM"

Çerkeslerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar ise "Türkiye Cumhuriyeti'nin değerlerine sıkı sıkıya bağlı Çerkes dostlarımla buluşmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Ülkede birlik ve beraberliğin cumhuriyetin değerlerine bağlı kalınarak sağlanabileceğine vurgu yapan Yaşar, "Kökümüz ne olursa olsun birbirimizi sevmek, birbirimize saygı göstermek zorundayız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title