Haberler

Yenilmez Boksör, Dudak Uçuklatan Servetiyle Poz Verdi

Güncelleme:

Kariyerinde yenilgi yüzü görmeyen ABD'li boksör Mayweather, yaklaşık 6.5 milyon euroluk arabaları ve özel jetiyle poz verdi, "Dünyama hoşgeldiniz" mesajı yayınladı.

Dünya süper yarı orta sıklet boks şampiyonu Floyd Mayweather, zenginliğini gözler önüne serdi. Profesyonel kariyerinde yenilgi yüzü görmeyen Mayweather, yaklaşık 6.5 milyon Euro'luk arabaları ve özel jetiyle poz verdi, "Dünyama hoşgeldiniz" mesajı yayınladı.

"KİM GELMEK VE OYNAMAK İSTER"

Geçen yıl Forbes'un raporuna göre yaklaşık 85 milyon Euro'yla en çok kazanan sporcu olan Floyd Mayweather, sahip olduğu araçların önünde poz verdi ve "Dünyama hoşgeldiniz. Kim gelmek ve oynamak ister" yazdı.

Mayweather'in dünyam dediği araçları arasında soldan sağa Ferrari 599 GTB Fiorano, Porsche 911 Turbo S, Lamborghini Aventador, Ferrari 458 Spider, Ferrari 458 Spider, Bugatti Grand Sport, Bugatti Veyron, Bugatti Veyrol ve arka sırada ise özel jet yer aldı.

DUDAK UÇUKLATAN SERVETİYLE POZ VERDİ

Koleksiyondaki araçların lüks ve yüksek hız yapması dikkat çekti. Koleksiyondaki araçlar içindeki en pahalı araç Bugatti Veyron oldu. Saatte 267 kilometre hız yapan Bugatti'lerin yaklaşık fiyatı 2 milyon Euro. 37 yaşındaki boksör'ün en ucuz aracı ise Porsche 911. Buna rağmen, milyarlarca kişinin rüyasını süsleyen bu araca sahip olmak isteyenlerin cebinden çıkması gereken rakam ise en az 200 bin Euro. Mayweather, özel jetinin fiyatını ise açıklamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Floyd Mayweather Bugatti Forbes Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (41)

MEHEMEDE KURD:

pek yenilmez tipi yok aslında :D sadece boksa meyilli bir Kürdle kapışmamış hepsi bu.

22
77
yanıtYanıtla
özgür:

Bileğinin hakkıyla kazanmak diye buna denir işte:)

67
2
yanıtYanıtla
...:

çalmamış çırpmamış, bileğinin hakkıyla kazanmış ve kazanmaya devam ediyor, o bir şampiyon, çık karşısına al kemerini sen de kazan, adam servetini ayakkabı kutularında saklamıyor, devletin resmi uçağıyla malezyaya ailecek kaçırmıyor. . .

52
8
yanıtYanıtla
BİZE GÖRE ÇOK FAKİR:

GÖTGÜSÜZ OLSA 700. 000 LİK SAAT TAKAR. . DEMEKKİ O KADAR ZENGİN DEĞİLMİŞ

49
3
yanıtYanıtla
omermobilWeb@haberler.com:

Bak olum akpartiden ne istionuz adam herseyi yapti pis nankotler

16
28
yanıtYanıtla
gercekmobilWeb@haberler.com:

Bu adam Kumarbazın teki karakter diye birşey yok ailesine saygı diye bir şey yok rezil bi hayatı var. Bu adamın parasına imrenmeyin para bu adamı dünyanın en rezil insanlarından biri olmasına sebep oldu.bu adamı tanısanız iğrenirsiniz.

4
40
yanıtYanıtla
günay:

türkiyede bunları kazanmak için böksor olmaya gerek yok siyasetçi oğlu olman yetiyor

35
6
yanıtYanıtla
ismilazimdegilmobilWeb@haberler.com:

Gitsin afrikaya yardim yapsın milyarlarca açlık sınırında yaşayan insanlar var

35
2
yanıtYanıtla
delibekir:

bileği ile kazanmış çalarak değil

32
4
yanıtYanıtla
ne desem:

cilt rengi kompleksi!

5
30
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title