Haberler

Yenilenen Tiritoğlu Parkı Uşak Halkının Hizmetine Açıldı

İsmet Paşa Caddesi’nin yenilenmesi ile modern bir görünüm kazanan cadde Tiritoğlu Parkı ile de değişimini sürdürdü.

İsmet Paşa Caddesi'nin yenilenmesi ile modern bir görünüm kazanan cadde Tiritoğlu Parkı ile de değişimini sürdürdü.

Parkın modernizasyonu ile daha da güzelleşen parkın resmi açılışı seçim yasakları nedeniyle gerçekleşmezken, kullanıma açılan park daha de ilgi çeker hale geldi. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan parkın modern çizgisi ile takdir kazandığını vurguladı. İsmetpaşa Caddesi'ndeki değişimin kente ayrı bir hava kattığını aktaran Erdoğan, " İlimizin en işlek caddesi olan İsmetpaşa Caddesi'nde belediye olarak ciddi bir imaj değişimi yaptık. Yarışma projemiz ile belirlediğimiz caddemiz son hali ile daha da güzelleşti. Şimdi caddemiz her yönü ile birçok kişinin zevkine hitap eden ve yürümekten zevk aldığı bir cadde oldu. Caddemiz ile entegre olan Tiritoğlu Parkı da bu bağlamda bizler için değerliydi" dedi.

Caddenin bitmesinin akabinde hemen Tiritoğlu Parkı'na başladıklarını ileten Erdoğan, kısa sürede parkın bitirildiğini ve hizmete açıldığını anlattı. Parkın cadde gibi yeni hali ile beğenildiğini vurgulayan Erdoğan, " Parkımızı biz dizayn ederken her yönü ile kullanılacak alternatif bir alan olmasını istedik. Yarışma projemizde de parkımız için güzel bir çalışma vardı. Projede ne varsa harfiyen uygulayarak parkımızı gözde ve güzel alanlardan bir yer durumuna getirdik. Şimdi daha çok vatandaşımızın kullanabileceği bir alan olan parkımızın bu hali bizlere gurur veriyor. Böylesine güzel bir parkın açılışını da yapmak isterdik. Fakat seçim yasakları nedeniyle maalesef açılışımızı resmi bir şekilde yapamıyoruz" şeklinde konuştu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uşak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title