Haberler

Yenilenen Parka Kuş Yuvası

Güncelleme:

Bakırköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilenen Hüdaverdi Parkı'na kuşlar için de 15 kuş yuvası kondu.

Parkın açılışına Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun yanı sıra Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi üyeleri Mehmet Ali Çelebi ve İdris Akyüz de katıldı.

Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu parka 15 tane de kuş yuvası koyduklarını ifade ederek şunları söyledi:" Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün çalışmasıyla daha önce yaklaşık 250 metrekare olan park alanını 800 metrekareye çıkardık. Yenilenen parkımıza 400 yeni ağaç diktik. Mahallelinin isteği üzerine de 15 kuş yuvası ağaçlara yerleştirildi. Parka yeni spor ve çocuk oyun alanları kuruldu. Ayrıca Bakırköyümüzdeki 120 parkımızın da yenilenmesini, revizyonunu, peyzajını ve aydınlatmasını gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm emekçi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bakırköylü yurttaşlarımızın gösterdikleri sıcak ilginin karşılığı olarak biz de gece-gündüz çok çalışacağız. Türkiye'ye rol model belediyecilik örneklerini sunmak için çalışmalarımız aralıksız sürecek."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bülent Kerimoğlu Erdin Bircan Bakırköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title